Tvrtka ŠTIBRIĆ D.O.O. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Popovači.

Tvrtka je osnovana kao logičan slijed nakon dugogodišnjeg obavljanja usluge autoprijevoza od strane današnjeg vlasnika g. Nikole Štibrića. Od samih početaka tvrtka je prepoznata kao pouzdan i kvalitetan partner, te je početkom postojanja bila ugovorni izvođač Hrvatskih šuma na izvođenju radova održavanja šumske cestovne infrastrukture, te današnjeg Grada Popovače na radovima održavanja nerazvrstanih cesta; radovima komunalnog uređenja te zimskoj službi.

Uz navedene poslove tvrtka tijekom godina odrađuje velik broj kvalitetno izvedenih poslova u područjima visokogradnje, niskogradnje, te uslugama građevinskom mehanizacijom. Te se specijalizirala za poslove izvođenja radova niskogradnje, naročito asfalterske i podopolagačke radove.

Kontinuiranim ulaganjem u mehanizaciju, alate i ljudstvo tvrtka trenutno zapošljava desetak radnika sa dugogodišnjim radnim iskustvom u građevinskim poslovima. Te sve radove obavljamo vlastitom mehanizacijom i ljudstvom.

Kroz godine izvodili smo radove za mnoge fizičke i pravne osobe na širem području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, te radove za Općinu Križ, Općinu Veliku Ludinu i Grad Popovaču.

Ugovorni smo zastupnik tvrtke Semmelrock iz Ogulina, te smo njihov ovlašteni podopolagač. Uz njih surađujemo sa svim drugim proizvođačima betonske galanterije koji se nalaze na našem tržištu.

Od 2015. godine proširuje se djelatnost tvrtke djelatnošću usluga pjeskarenja. Vršimo usluge pjeskarenja metala, drveta, cigle i ostalih građevinskih materijala.

Od 2016. godine proširuje se djelatnost tvrtke otvorenjem specijalizirane trgovine i servisa za kosilice i ostale malje poljoprivredne strojeve. Te time tvrtka postaje zastupnik za brandove kao što su Husqvarna, MTD, Stiga, Oregon, Bertolini i Efco.

Uprava tvrtke je smještena u vlastitim poslovno skladišnim prostorima u Popovači na adresi Kolodvorska 91.

Godine 2014. tvrtka ŠTIBRIĆ D.O.O. dobila je priznanje Hrvatske Gospodarske komore za 20 godina postojanja, tijekom kojih se je pozitivno poslovalo, te je bilo minimalno 5 zaposlenih.

 
 
Štibric logo